• ✓ Gratis verzending vanaf €35
  • ✓ Voor 15:00 besteld = volgende werKDAG IN HUIS
  • ✓ Levering door heel Nederland en België
  • ✓ Gratis verzending vanaf €35
  • ✓ Voor 15:00 besteld = volgende werKDAG IN HUIS
  • ✓ Levering door heel Nederland en België

FAQ Ecom

Veelgestelde vragen

Hier vind u het antwoord op de meest gestelde vragen

Kan ik mijn mond spoelen na het gebruik van mondwater?

Na het gebruik van mondwater is ons advies om de mond niet te spoelen. Op deze manier kan het mondwater beter inwerken. Goed gorgelen en spoelen met het mondwater helpt om tussen de tanden te komen waardoor de bacteriën geen kans maken!

Zijn de producten veilig voor mijn tanden?

Absoluut! In onze whitening producten zijn natuurlijke ingrediënten verwerkt, in tegenstelling tot andere producenten verwerken wij daarnaast ook geen peroxide in onze producten. Op deze manier bleekt en verzorgt u uw tanden veilig, natuurlijk en peroxide-vrij.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

VOOR 12:00 BESTELD? VOLGENDE WERKDAG IN HUIS! IN HET WEEKEND BESTELD = DINSDAG IN HUIS! Op het moment dat u heeft besteld ontvangt u een bevestigingsmail van ons, als uw pakketje onderweg is krijgt u een Track & Trace code zodat u het pakketje ieder moment kunt volgen.

Bieden wij ook kortingen aan?

Zeker weten! Hou de website en onze social media kanalen in de gaten voor leuke actie's. U kunt zich ook abboneren op onze home page voor promoties, nieuwe producten en uitverkoop die rechtstreeks in uw email-inbox belanden.

Kan ik mijn tanden poetsen voor gebruik van de whitening strips?

Ja, dit is aangeraden. Hierdoor zijn uw tanden schoon en kunnen de whitening strips goed op uw tanden plakken. Zorg er ook voor dat uw tanden droog zijn voordat de strips geplaatst zijn.